Portfolio

Hilton Hotel – Rotterdam

DR Engineering werd de opdracht gegund om zowel, zowel de warmteverliesberekening als de koellastberekening te maken van het nieuwe Hilton Hotel dat gevestigd zal worden in het monumentale Spaarbankgebouw aan de Botersloot 25 te

Lees verder..

Sporthal Plus – Nijmegen

DR Engineering werd de opdracht gegund om zowel de warmteverliesberekening als de koellastberekening te maken voor de nieuwe sporthal plus in Nijmegen. Sporthal Plus is een toekomstig multifunctioneel complex waarin zowel sport -als gezondheidsfaciliteiten

Lees verder..

Bedrijfspand Mattijssen – Bemmel

Door Lamers Beheer B.V. werd DR Engineering de opdracht gegund om zowel de warmteverliesberekening als de ventilatieberekening te maken voor het nieuwe bedrijfspand van schilders- en glaszettersbedrijf Mattijssen te Bemmel.

Lees verder..

Zorgcentrum Zuidoever – Amsterdam

Door Kemp Installatie B.V. werd DR Engineering de opdracht gegund om zowel een luchtkanalenberekening als een leidingnetberekening van de klimaatinstallaties te maken van het nieuwe zorgcentrum zuidoever te Amsterdam.

Lees verder..

Petrakerk – Harderwijk

In opdracht van de Gereformeerde Petra Kerk te Harderwijk mocht DR Engineering een warmteverliesberekening van de bestaande Petra Kerk maken. Het doel was een plan maken om volledig van het gas

Lees verder..

Hampton Hotel – Antwerpen

In opdracht van Van der Wees Installaties werd DR Engineering de opdracht gegund om de tapwaterberekening en luchtkanalenberekening te maken van de installaties van het Hampton by Hilton Hotel nabij het Centraal Station te Antwerpen .

Lees verder..

Poortgebouw – Utrecht

Door Van der Wees Installaties werd DR Engineering de opdracht gegund om een luchtkanalenberekening en een leidingnetberekening te maken t.b.v. de nieuwe hotels Crowne Plaza en Hampton by Hilton die gevestigd worden in het Poortgebouw te Utrecht.

Lees verder..

Glansfabriek – Amsterdam

Door Van der Wees Installaties werd DR Engineering de opdracht gegund om zowel een warmteverliesberekening als een koellastberekening te maken van de nieuwe Glasfabriek te Amsterdam.

Lees verder..